Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Colt De Sanatate
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Gel pentru varice Lipogel Hirudinaria
11 lei
Brand
Flacon 100 ml
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ce este Hirudinaria?

Lipogelul Hirudinaria este destinat inflamatiilor venoase, cele mai raspandite fiind tromboflebita si varicele.

Se poate trata de asemenea si senzatia de picioare grele.

Ce contine?

Principalul ingredient al gelului este Hirudina substanta pe care lipitorile o introduc in timp ce sug sangele. si care este un antitrombotic mult mai puternic decat heparina cu efecte ireversibile si deci permanente.

De aceea, se poate folosi cu succes pentru fluidizarea sangelui, deoarece substantele benefice patrund mai usor prin aplicarea pe piele decat prin administrare orala. Fluidizarea sangelui duce la obtinerea unor rezultate deosebite atat in afectiuni venoase cat si in problemele cardiopatiei ischemice, accidentului vascular cerebral in preventie si in tratarea sechelelor,in preventia si tratamentul infarctului miocardic.

De asemenea, mai contine:

- vin negru - flavonoizii din vin cresc rezistenta vaselor de sange, curata colesterolul oxidat de pe vase si au un rol protector in bolile degenerative

- aloe vera - rol de protector venos si de imbunatatire a aspectului zonelor pe care se aplica

- uleiuri esentiale pure - de menta, pentru racirea zonei pe care se aplica si pentru combaterea inflamatiilor; de ienupar, pentru drenare limfatica si venoasa; de lamaie - reparator si protector venos

Lipogelul se aplica in strat subtire pe picioare si se maseaza usor de jos in sus sau pe orice zona cu probleme venoase sau capilare inclusive pe fata in scopuri cosmetice. Pentru rezultate vizibile se recomanda folosirea gelului minimum o luna (circa 4 flacoane).
Din Gura in Gura